iklan banner

Friday, October 28, 2011

Beleidswebinars in het kort

Uit feedback die we van u hebben ontvangen in reactie op onze vorige blogberichten, hebben we opgemaakt dat u graag meer informatie wilt over ons beleid. De afgelopen maanden heeft het AdSense-beleidsteam webinars georganiseerd met uitgevers uit Noord-Amerika, Rusland, Turkije, Polen, Itali� en Frankrijk. Aansluitend bij onze maandelijkse beleidstips, geven we u hier graag een korte samenvatting van onze recente uitgeversevenementen en een overzicht van onze bevindingen.

Onze beleidsregels hebben tot doel om het succes van uitgevers en adverteerders te maximaliseren. Een van de veelvoorkomende reacties die we ontvangen van beginnende AdSense-uitgevers, is dat ze een heleboel informatie moeten lezen over het programma. We begrijpen dat het lastig kan zijn om al onze beleidspagina�s door te nemen, en frusterend om niet rechtstreeks met een beleidsspecialist te kunnen praten. Daarom werden onlangs, tijdens de beleidswebinars, uw belangrijkste vragen door ons beleidsteam beantwoord. Daarnaast gaf het beleidsteam een beknopt overzicht van veelvoorkomende beleidsschendingen die vermeden kunnen worden, evenals enkele algemene praktische tips om uw account in orde te houden.

We hebben live demo�s en voorbeelden doorgenomen, wat door de deelnemers als zinvol werd ervaren. Velen van hen beoordeelden de sessies in het algemeen als nuttig en hadden een beter inzicht gekregen in onze beleidsregels. Veel uitgevers waren niet bekend met de bronnen in ons Helpcentrum die nuttige informatie bieden over beleidsmeldingen. We hebben uw belangrijkste beleidsvragen op onze Google Moderator-pagina geplaatst en raden u aan deze pagina te bekijken. Als u graag wilt horen hoe we uw vragen hebben beantwoord tijdens ons beleidswebinar, vindt u hier onze opnamen.

We willen iedereen bedanken voor de bijzonder bruikbare feedback en vragen die we hebben ontvangen. Als u de beleidswebinars waardevol vond of suggesties heeft voor onderwerpen die we de volgende keer kunnen behandelen, kunt u hieronder een opmerking plaatsen. Als u in de toekomst meer van dit soort evenementen wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden voor 'Speciale aanbiedingen' bij uw e-mailvoorkeuren in uw AdSense-account. We verheugen ons erop in de toekomst meer beleidswebinars te organiseren. Als u meer beleidsupdates van ons wilt ontvangen, kunt u zich abonneren op het AdSense-blog.

Artikel door Cecelia Choi - AdSense-beleidsspecialist
Geplaatst door Nathaniel Kolenberg - Inside AdSense team


EmoticonEmoticon