iklan banner

Monday, October 3, 2011

Meer doen met de +1-knop, meer dan 4 miljard maal per dag

In juni hebben we de +1-knop voor websites gentroduceerd, waarmee inhoud op internet gemakkelijker kan worden aanbevolen. In juli is de +1-knop de grens van 2 miljard dagelijkse vertoningen gepasseerd en hebben we de knop ook veel sneller gemaakt. Momenteel wordt de +1-knop weergegeven op meer dan een miljoen sites, met meer dan 4 miljard dagelijkse vertoningen en we zijn zeer verheugd over dit hoogtepunt.

Dit is echter pas het begin: we lanceren nu nog twee functies die de +1-knop nog nuttiger maken voor gebruikers en uitgevers.

Delen met uw kringen op Google+
Klikken op de +1-knop vormt een uitstekende manier om inhoud bij anderen onder de aandacht te brengen wanneer ze zoeken met Google. Maar soms wilt u direct een gesprek beginnen met bepaalde groepen vrienden. Dus maken we het gebruikers van Google+ gemakkelijk om webpagina's met hun kringen te delen, rechtstreeks via de +1-knop. Geef eenvoudig een +1-waardering aan een pagina op de gebruikelijke manier en zoek de nieuwe optie 'Delen op Google+'. Vervolgens kunt u een opmerking toevoegen, een kring kiezen en delen.

De nieuwe +1-knop op Rotten Tomatoes

+Fragmenten
Wanneer u inhoud deelt via de +1-knop, zult u merken dat we automatisch een link, een afbeelding en een beschrijving toevoegen aan het deelvak. We noemen dit '+fragmenten' en deze vormen een uitstekende manier om gesprekken te beginnen met de gewenste personen.

Uiteraard kunnen uitgevers ook profiteren van +fragmenten. Met slechts enkele wijzigingen in hun webpagina's kunnen uitgevers hun +fragmenten aanpassen en zo het delen van hun inhoud op Google+ aanmoedigen. Meer informatie is beschikbaar op het Google-blog voor webmasters.Delen en +fragmenten zijn wereldwijd beschikbaar vanaf volgende week, maar als u de nieuwe +1-knop nu wilt uitproberen, kunt u zich aanmelden voor onze Google+ Platform Preview. Nadat u zich heeft aangemeld voor de Preview, gaat u naar een site met de +1-knop (zoals Rotten Tomatoes) en geeft u een +1-waardering aan de pagina. Bedankt voor uw feedback tot nog toe en let op meer functies in de komende weken en maanden!

Artikel door Vic Gundotra, Senior Vice President of Engineering
Geplaatst door Nathaniel Kolenberg - Inside AdSense team
Previous
This Is The Oldest Page


EmoticonEmoticon