iklan banner

Thursday, October 13, 2011

Nieuw: advertentiestijlen, een verbeterde functie die de kleurenpaletten vervangt

Als u de afgelopen weken onze aankondigingen heeft gevolgd, weet u dat we ons best doen u functies te bieden die u in de oude AdSense-interface heeft gemist. We introduceren nu een functie waar lang om is gevraagd: advertentiestijlen. Advertentiestijlen zijn een uitbreiding en verbetering van alle functionaliteit van onze oude kleurenpaletten. Met advertentiestijlen kunt u aangepaste combinaties maken van kleuren, lettertypen en hoekstijlen en deze gemakkelijk toepassen op de advertentieblokken en zoekmachines op uw site.

Het grote voordeel van advertentiestijlen is dat, wanneer u een advertentiestijl in de nieuwe interface bewerkt, alle advertentieblokken of zoekmachines die deze stijl gebruiken automatisch worden bijgewerkt met uw wijzigingen. Als u bijvoorbeeld het effect van een nieuwe kleur wilt testen voor de advertentieblokken op uw site, kunt u een nieuwe advertentiestijl maken en deze op enkele advertentieblokken toepassen. Als u tevreden bent over het effect van de kleur, kunt u die toepassen op alle advertentieblokken in uw account of heel gemakkelijk uw oude kleuren weer herstellen. Volgens ons zal deze functie u tijd besparen omdat u niet meer kleuren aan ieder advertentieblok afzonderlijk hoeft toe te wijzen.

Ga naar het tabblad 'Mijn advertenties' om een nieuwe advertentiestijl te maken. Klik in de navigatiebalk op 'Advertentiestijlen' en vervolgens op de knop '+Nieuw'. U kunt vervolgens tijdens het maken van een advertentieblok bestaande advertentiestijlen op het advertentieblok toepassen.Artikel door Jessica Hummel - AdSense-engineer
Geplaatst door Nathaniel Kolenberg - Inside AdSense team


EmoticonEmoticon