iklan banner

Monday, October 3, 2011

Nieuwe locatie voor URL-kanalen op het tabblad 'Mijn advertenties'

Als u zich vandaag heeft aangemeld, hebben u wellicht gemerkt dat u uw URL-kanalen nu kunt maken en beheren op het tabblad 'Mijn advertenties'. Aangezien u uw aangepaste kanalen al beheert op het tabblad 'Mijn advertenties', hopen we dat deze wijziging zorgt voor een consistentere ervaring bij het beheren van al uw kanalen. Tegelijkertijd kunt u de prestaties van uw verschillende kanalen blijven bekijken op het tabblad 'Prestatierapporten'.

Ter herinnering: met URL-kanalen kunt u inkomsten voor uw domeinen, subdomeinen of pagina's bijhouden. Deze wijziging maakt het mogelijk URL-kanalen voor AdSense voor inhoud, games, video, mobiele AdSense voor inhoud en AdSense voor gehoste inhoud te maken in de nieuwe interface. U kunt kanalen die u niet meer gebruikt, ook verwijderen of uitschakelen. Meer informatie over URL-kanalen.


Vergeet niet dat u met het onlangs ge�ntroduceerde rapport 'Sites' nu de inkomsten van uw domeinen en subdomeinen kunt bekijken zonder URL-kanalen in te stellen. Als u echter gegevens op paginaniveau of een andere groep pagina's wilt bijhouden, kunt u gewoon URL-kanalen blijven maken.

Artikel door Bob Kemp - AdSense-engineer


EmoticonEmoticon