iklan banner

Thursday, November 17, 2011

Bereik een breder publiek met Google+


Google kan u helpen een groter publiek aan te trekken door u in contact te brengen met nieuwe gebruikers. We hebben de +1-knop ge�ntroduceerd om uw site te laten opvallen bij zoekopdrachten en om ervoor te zorgen dat uw gebruikers uw content gemakkelijk kunnen delen op Google+. Maar soms wilt u ook aan de conversatie deelnemen en content rechtstreeks posten daar waar mensen hun informatie delen. De Google+ -badge: haal meer publiek naar Google+
De Google+-badge, die we de komende dagen zullen introduceren. Met deze badge kunnen mensen uw pagina aan hun kringen toevoegen zonder uw site te hoeven verlaten en kunnen ze via Google+ updates ophalen van uw site.


Vergroot de mogelijkheden van +1 en val op in de Google-zoekresultaten

U kunt uw site ook koppelen aan uw Google+-pagina zodat al uw +1-waarderingen -- van uw pagina, uw website en zoekresultaten -- bij elkaar worden opgeteld en als ��n totaal worden weergegeven. Potenti�le bezoekers kunnen eerder de aanbevelingen te zien krijgen die uw site heeft ontvangen, of ze nu kijken naar een zoekresultaat, uw website of uw pagina. Dit betekent dat uw +1-waarderingen niet alleen de 40 miljoen gebruikers van Google+ bereiken, maar ook alle mensen die elke dag weer Google gebruiken. U kunt uw site aan uw pagina koppelen met de Google+-badge of met een codefragment U kunt daarvoor gebruikmaken van het configuratieprogramma van Google+-badge. 

Partner LogosBurberryHMMacysPepsiABC NewsAmazonAssassins_CreedATTBreaking_NewsOrangeDC_ComicsDellNBC_NewsGol_Linhas_aerasKiaLOrealMarvelNYTimesPiagetShadyTmobileToyotaUniqloVirgin

Meer informatie over wat Google+ voor uw site kan betekenen, is te vinden op de Google+ uw bedrijf -site. Dit is nog maar het begin, want we hebben heel wat nieuwe functies gepland voor de komende weken en maanden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste tips, kunt u de Google+ uw bedrijf-pagina toevoegen aan uw kringen. En mocht u zelf idee�n hebben over hoe we Google+ voor uw site kunnen verbeteren, dan horen we dat graag van u.

Artikel door Dennis Troper, Product Management Director, Google+ Pagina's
Geplaatst door Jacintha de Graaf, Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon