iklan banner

Friday, November 18, 2011

Een oplossing voor advertentieweergave


Als AdSense-uitgever weet u dat de inkomsten van de advertenties op uw site van groot belang zijn voor het behoud en de groei van uw online bedrijf. Gebruikt u naast AdSense ook andere advertentienetwerken op uw pagina� of verkoopt u een deel van uw advertentieruimte rechtstreeks aan specifieke adverteerders?

Zo ja, dan weet u waarschijnlijk hoeveel tijd het kost uw advertenties te beheren en te bepalen waar en wanneer ze moeten worden weergegeven voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Ook stellen adverteerders soms zeer specifieke eisen voor hun campagnes - die ze bijvoorbeeld alleen op een bepaalde tijd of aan gebruikers in een bepaald land willen weergeven - en het kan lastig zijn aan deze verzoeken te voldoen.

In die gevallen kan een advertentieserver als DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business hulp bieden. Hiermee kunt u advertenties beheren van AdSense, rechtstreeks verkochte advertenties en andere advertentienetwerken. Bekijk de onderstaande introductievideo voor meer informatie:


Als u al meerdere advertentienetwerken gebruikt, of verzoeken krijgt van adverteerders om advertenties rechtstreeks op uw site te plaatsen, is DFP Small Business een uitstekende oplossing. Meld u aan voor een gratis account of bezoek ons Helpcentrum voor meer informatie.

Door Arlene Lee, team Inside AdSense


EmoticonEmoticon