iklan banner

Thursday, December 8, 2011

De belangrijkste bijdragers van Google

Als je ons AdSense helpforum weleens hebt bezocht met een vraag of feedback, dan heb je waarschijnlijk antwoorden van onze belangrijkste bijdragers, Ralf en Nash, gezien. Maar wie zijn deze bijdragers? Hoe worden ze geselecteerd? En hoe kun je er zelf een worden?

Wie zijn onze belangrijkste bijdragers?
Belangrijkste bijdragers zijn vrijwilligers op de Google helpforums die zich inzetten om andere gebruikers te helpen en om hun enthousiasme over Google-producten te delen met anderen. Zij posten regelmatig in onze forums, waarbij ze andere gebruikers helpen met hun vragen over onze producten. Belangrijkste bijdragers beschikken over een uitstekende productkennis en gaan op een leuke manier met andere gebruikers om.

Wat is het voordeel als je een belangrijkste bijdrager bent?
Voor belangrijkste bijdragers is de status van belangrijkste bijdrager een vorm van erkenning van hun expertise en kennis. Voor belangrijkste bijdragers bestaat er verder de mogelijkheid om de voortdurende ontwikkelingen van onze producten bij te houden door functies vooraf te testen. Ze kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met Google medewerkers. Daarnaast biedt dit programma de mogelijkheid om kennis te maken met andere gebruikers en belangrijkste bijdragers met dezelfde interesses en expertise.

Wereldwijde bijeenkomst van belangrijkste bijdragers
Tot slot ontvangen belangrijkste bijdragers uitnodigingen voor evenementen die door Google worden georganiseerd. Een mooi voorbeeld hiervan is de wereldwijde bijeenkomst van belangrijkste bijdragers afgelopen september in het Googleplex in Mountain View, de Verenigde Staten. Op de bijeenkomst waren meer dan 250 belangrijkste bijdragers uit de hele wereld aanwezig. Meer dan 40 product-forums waren vertegenwoordigd in meer dan 20 talen.

Op de bijeenkomst konden onze belangrijkste bijdragers ingenieurs van Google ontmoeten die demonstraties van verwachte functies gaven, wat een unieke kans was om feedback te geven en vragen te stellen. Het was ook de perfecte gelegenheid om elkaar te leren kennen.


Onze belangrijkste bijdragers uit Nederland en Belgi� die de bijeenkomt hebben bijgewoond

Hoe word ik een belangrijkste bijdrager?
Je kunt belangrijkste bijdrager worden door andere gebruikers in het forum actief te helpen. De antwoorden van potenti�le belangrijkste bijdragers zijn altijd nuttig, accuraat, behulpzaam en vriendelijk. Zo worden antwoorden verkozen tot 'Beste antwoord', wat je kans vergroot om in aanmerking te komen. Daarom is het belangrijk dat je een antwoord post dat het probleem van de gebruiker zo goed mogelijk oplost. Een Google medewerker kan contact met je opnemen als deze vindt dat je een goede belangrijkste bijdrager zou kunnen zijn.

Binnenkort zal een van onze belangrijkste bijdragers zich hier op het blog voorstellen, waarbij hij zal uitleggen hoe het voor hen allemaal is begonnen en waarom het voor hem nu een hobby is geworden.


EmoticonEmoticon