iklan banner

Tuesday, December 6, 2011

Inkomsten genereren met een voor mobiel geschikte website

In ons vorige blogbericht hebben we uitgelegd hoe u een website maakt die geschikt is voor mobiele apparaten. Nu willen we u laten zien hoe u met uw mobiele site zo goed mogelijk inkomsten kunt genereren met onze producten voor AdSense voor mobiel.

AdSense voor mobiele inhoud
AdSense voor mobiele inhoud stelt uitgevers in staat dankzij getargete Google-advertenties inkomsten te genereren met hun mobiele webpagina's. Hieronder worden enkele belangrijke functies beschreven. 
  • Contexttargeting garandeert dat advertenties zijn afgestemd op de content van uw mobiele site.
  • Google-adverteerders bieden rechtstreeks op uw mobiele voorraad.
  • Speciale advertentie-indelingen voor mobiele apparaten zijn geoptimaliseerd voor kleine schermen.
Bij mobiele websites herkent AdSense automatisch het type telefoon waarmee uw website wordt bekeken. Vervolgens worden advertenties weergegeven die zijn getarget op dit type telefoon. Als iemand uw site bekijkt met een geavanceerde smartphone, geven we bijvoorbeeld mobiele advertenties weer die speciaal zijn getarget op de volledige HTML-browser van het apparaat.

Houd er rekening mee dat advertentieblokken voor AdSense voor mobiele content zijn bedoeld voor gebruik op mobiele websites en niet in mobiele toepassingen, zoals ook in ons beleid wordt vermeld. Als u een advertentieoplossing zoekt voor uw mobiele toepassing, kunt u zich registreren voor AdMob.

Aangepaste zoekadvertenties voor mobiel*
Als u momenteel aangepaste zoekadvertenties voor uw desktopsite gebruikt, kunnen we u meedelen dat uitgevers zich nu ook kunnen aanmelden voor het gebruik van deze functie op mobiele sites en apps. Aangepaste zoekadvertenties voor mobiel zijn zeer getargete advertenties die zijn gebaseerd op zoekopdrachten van gebruikers vanaf een mobiele website.

Deze advertenties genereren gewoonlijk veel inkomsten en uitgevers kunnen het uiterlijk van de advertenties aanpassen, zodat deze optimaal zijn gev�ntegreerd in de gebruikerservaring op de pagina. De advertenties kunnen worden vastgezet in een frame of meeschuiven met de resultaten.

Als u al een AdSense-uitgever bent en aan de slag wilt met advertenties op uw mobiele site, ziet u de knop 'Mobiele inhoud' op het tabblad 'Mijn advertenties'. Als u nog geen uitgever bent, kunt u zich registreren.

*Opmerking: deze pagina is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Geplaatst door Anja Kuncic, specialist in AdSense-optimalisatie


EmoticonEmoticon