iklan banner

Monday, December 5, 2011

Meer kanalen beschikbaar

Zoals u weet, vormen kanalen in uw AdSense-account krachtige rapportagehulpmiddelen. Met behulp van aangepaste kanalen kunt u de prestaties van advertenties bijhouden en kunnen adverteerders hun advertenties targeten voor een maximale impact. Daarnaast krijgt u met URL-kanalen een beter inzicht in de prestaties van AdSense voor inhoud in uw subdomeinen.

Tot nu toe kon u in totaal maximaal 200 aangepaste kanalen en URL-kanalen gebruiken, maar velen van u hebben gevraagd om meer kanalen. Daarom verheugt het ons vandaag te kunnen aankondigen dat we deze limiet hebben verhoogd tot 500 aangepaste kanalen per product en 500 URL-kanalen voor AdSense voor inhoud. Het aantal beschikbare aangepaste kanalen wordt duidelijk aangegeven in de tabel met aangepaste kanalen en tevens in de pop-up 'Nieuw aangepast kanaal maken'.

Dankzij deze wijziging kunt u uw testmogelijkheden uitbreiden en een meer gedetailleerde analyse uitvoeren van de prestaties van de verschillende indelingen, advertentiestijlen en advertentietypen. Daarnaast kunt u het grotere aantal aangepaste kanalen gebruiken om nieuwe advertentieplaatsingen te maken die adverteerders rechtstreeks kunnen targeten. Hierdoor kunt u meer gaan verdienen met plaatsingstargeting, aangezien adverteerders de gegevens die u heeft verstrekt over uw advertentieblokken, kunnen gebruiken om hun campagnes af te stemmen op uw site en doelgroep. Nu de feestdagen voor de deur staan en adverteerders meer campagnes met plaatsingstargeting zullen maken, is dit het ideale moment om meer aangepaste kanalen en advertentieplaatsingen in te stellen.

Meld u vandaag nog aan bij uw AdSense-account en ga naar het tabblad 'Mijn advertenties' om aan de slag te gaan.

Door Alex Benton, AdSense-engineer


EmoticonEmoticon