iklan banner

Tuesday, December 20, 2011

Slimmere instellingen voor standaardlettertypen

We hebben van veel uitgevers gehoord dat wanneer het aankomt op het aanpassen van het uiterlijk van AdSense-tekstadvertenties, ze niet altijd zeker weten welke combinaties ze moeten selecteren. Als vertrekpunt bieden we een set standaardopties voor advertentiekleuren, lettergrootte en lettertype, die zijn gebaseerd op positieve prestaties op alle uitgeverssites.

Vandaag kondigen we met plezier een belangrijke verbetering in onze instellingen voor standaardlettertypen aan, waarmee u uw advertentieblokken kunt optimaliseren voor uw site en gebruikers. Voor elk advertentieblok waarvoor het standaardlettertype en de standaardlettergrootte zijn ingesteld, selecteert en gebruikt ons systeem nu automatisch de best presterende optie. Deze best presterende optie is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de weergaveomgeving van de gebruiker (besturingssysteem, browser) en het advertentieblok zelf (taal, grootte, aantal advertenties, enzovoort). We hebben de effecten van deze factoren getest met onze AdSense-lettertypen en hebben de beste combinaties opgenomen in onze instellingen voor standaardlettertypen. Met deze update willen we u helpen de prestaties van uw advertenties op uw site te verbeteren door automatisch de optimale lettertype-instellingen toe te passen op uw advertentieblokken.

Houd er rekening mee dat deze wijziging alleen van invloed is op advertentieblokken waarvoor 'Standaardlettertypen van AdSense' en 'Standaardlettergrootte van AdSense' zijn geselecteerd. De wijzigingen hebben geen invloed als u eerder een specifiek lettertype of specifieke lettergrootte voor uw advertenties heeft ingesteld, maar we raden u wel aan onze nieuwe instellingen te proberen. Als u de lettertype-instellingen van een bestaand advertentieblok wilt wijzigen, bewerkt u deze instellingen op het tabblad 'Mijn advertenties'. Als u de voorkeuren voor toekomstige advertentieblokken wilt wijzigen, gaat u naar de pagina 'Accountinstellingen' op het tabblad 'Startpagina' en bewerkt u het gedeelte 'Standaardvoorkeuren voor advertentieweergave'. 

We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze ontwikkeling als wij. We blijven u op de hoogte houden van het laatste nieuws over ons onderzoek op het gebied van opties voor tekstadvertenties.

Door Stephen Yuan, AdSense Engineering


EmoticonEmoticon