iklan banner

Monday, December 19, 2011

Uw persoonlijke contactgegevens voor AdSense aanpassen

Zoals u wellicht weet, versturen wij regelmatig e-mails met tips voor het vergroten van uw inkomsten, updates over de laatste productverbeteringen en informatie over uw account. In uw accountinstellingen van AdSense kunt u opgeven welke typen berichten u graag wilt ontvangen.

We hebben begrepen dat sommige uitgevers AdSense-gerelateerde berichten liever op een ander e-mailadres ontvangen dan het adres van het Google-account waarmee ze zich aanmelden bij AdSense. Vanaf nu kan elke gebruiker met een AdSense-account een persoonlijk e-mailadres, de naam van de contactpersoon en eventueel een telefoonnummer opgeven. Het is belangrijk te weten dat dit contactadres niet hoeft te zijn gekoppeld aan een Google-account. Ook worden uw aanmeldingsgegevens door het toevoegen van dit e-mailadres aan uw account niet bijgewerkt en blijven de gegevens die u gebruikt voor aanmelding bij uw AdSense-account, ongewijzigd.

















Als u uw persoonlijke contactgegevens wilt aanpassen, meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar de pagina 'Accountinstellingen' op het tabblad 'Startpagina'. Klik onder 'Persoonlijke instellingen' op 'Bewerken' en geef de naam en het e-mailadres van de contactpersoon op in de daartoe bestemde velden. We raden u aan ook meteen uw e-mailvoorkeuren te controleren en vervolgens uw instellingen op te slaan. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, sturen wij een verificatie-e-mail naar het contactadres om te controleren of u berichten kunt ontvangen op dit adres.

Lees dit blogbericht als u meer wilt weten over de berichten die wij versturen naar uitgevers en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen. We verheugen ons erop u op de hoogte te houden!

Geplaatst door Dan Banfield -- AdSense-engineer


EmoticonEmoticon