iklan banner

Thursday, January 12, 2012

De community van het Google AdSense forum nodigt u uit voor een housewarming

We hopen dat u ondertussen heeft ontdekt dat het Helpforum van AdSense de beste plaats is om vragen te stellen, antwoorden te zoeken en tips te delen met andere AdSense-uitgevers. We hebben geluisterd naar uw feedback over forumfuncties die u graag zou zien en het verheugt ons dan ook te kunnen aankondigen dat we het AdSense-forum (met alle inhoud, gebruikers en gebruikersniveaus) hebben verhuisd naar een gloednieuwe oplossing: Google Productforums.

Het nieuwe platform Google Productforums, dat is gebaseerd op Google Discussiegroepen, biedt leden van de AdSense-community verbeterde zoekmogelijkheden in het forum, het Helpcentrum en het blog.
Tegelijkertijd blijven de belangrijkste functies van ons huidige forum, zoals niveaus en het markeren van het 'beste antwoord', beschikbaar in het nieuwe forum. Bovendien werken uw browserbladwijzers en links naar inhoud in het oude forum nog steeds, aangezien u automatisch wordt omgeleid naar het nieuwe forum.

Daarnaast bevat Google Productforums enkele nieuwe functies die gebruikers graag wilden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld 'Ik ook!' selecteren bij een vraag om snel te laten weten dat u ook bent ge�nteresseerd in de vraag. U kunt ook een +1-waardering geven aan uw favoriete onderwerpen. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan het moderne uiterlijk van het nieuwe forum.

Raadpleeg de handleiding 'Aan de slag' voor meer informatie over de basisfuncties van het nieuwe platform.

Discussieer mee over dit bericht in ons vernieuwde AdSense-forum!

Door Kateryna Malinovska, communitymanager van AdSense
Geplaatst door Jacintha de Graaf - Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon