iklan banner

Monday, February 27, 2012

AdSense in uw stad gaat de wereld over


Na het succes van 'AdSense in uw stad'-evenementen in Noord-Amerika en de positieve feedback die we tot nu toe hebben ontvangen, breiden we dit programma uit om meer uitgevers te bereiken. Inderdaad, we stappen de grens over en organiseren deze evenementen binnenkort ook in internationale steden.

Naast de onlangs aangekondigde Amerikaanse steden waar we 'AdSense in uw stad'-evenementen gaan organiseren, hosten we binnenkort evenementen in Amsterdam, Bogota, Melbourne en Wenen. Verder staan in dit jaar nog meer 'AdSense in uw stad'-evenementen op stapel: we maken onze opwachting in onder andere Auckland, Rijn-Ruhrgebied, Buenos Aires, Londen, Mexico-Stad, Parijs en Sydney. Leden van het AdSense-team delen de nieuwste productupdates en bieden een-op-een-adviezen op optimalisatiegebied. Verder ontvangt u informatie van experts over bijvoorbeeld DFP Small Business, Google Mobile, YouTube en de Webmasterhulpprogramma's van Google. Daarnaast krijgt u ook de kans andere lokale uitgevers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Wees alert op meer informatie over deze evenementen en meld uzelf aan voor het ontvangen van e-mails met 'Speciale aanbiedingen', zodat we u kunnen laten weten wanneer we een 'AdSense in uw stad'-evenement bij u in de buurt organiseren. We hopen u binnenkort te zien bij een 'AdSense in uw stad'-evenement bij u in de buurt.

Door Arlene Lee, Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon