iklan banner

Wednesday, February 8, 2012

De vijf belangrijkste beleidsbronnen

Onlangs hebben we in dit artikel onze goede voornemens voor 2012 met u gedeeld. Deze zijn gebaseerd op de feedback die u heeft gegeven in onze tweejaarlijkse enqu�te over uitgeverstevredenheid. Een van de belangrijke aspecten die we willen verbeteren, is duidelijkheid over ons programmabeleid. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de boodschap in onze meldingen verder wordt verduidelijkt en dat u naar de juiste bronnen en contactformulieren wordt verwezen voor het oplossen van uw beleidsproblemen.

Hieronder hebben we de vijf belangrijkste beleidsbronnen vermeld waar u de antwoorden kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Met behulp van de onderstaande informatie, komt u niet alleen meer te weten over ons beleid en hoe u frequente schendingen voorkomt, maar helpt u ons ook uw vragen effici�nter te beantwoorden.
   
1. Helpcentrum
Het AdSense Helpcentrum is de beste bron voor u om meer te weten te komen over ons beleid en om contact op te nemen met ons beleidsteam. Dit Helpcentrum wordt voortdurend uitgebreid en bijgewerkt om antwoorden te geven op veelgestelde vragen. Wellicht heeft u gemerkt dat het Helpcentrum een nieuwe interface heeft, zodat u de onderwerpen waarin u genteresseerd bent, gemakkelijker kunt vinden. U kunt alles over ons beleid lezen door op de startpagina op de subkanalen te klikken onder 'Richtlijnen voor beleid en kwaliteit van verkeer'. In de secties 'Inhoudsbeleid' en 'Beleid voor het implementeren van advertenties' vindt u verschillende voorbeelden die ons beleid verder verduidelijken. Als u een schending wilt melden of bezwaar wilt aantekenen, gebruikt u het hulpprogramma 'Problemen oplossen'.

2. Blog
Door dit te lezen, heeft u de eerste stap al gezet om meer te weten te komen over ons beleid. Het AdSense-blog bevat een schat aan informatie over productupdates, optimalisatietips en komende uitgeversevenementen. Lees de verhelderende artikelen over ons beleid (bijvoorbeeld over inhoud voor volwassenen en het maken van unieke inhoud) en praktische tips voor het in orde houden van uw account (bijvoorbeeld tips over ongeldige klikken). Zorg ervoor dat u de laatste updates toegestuurd krijgt door het blog te volgen via e-mail of feed.

3. Forum
Het Help-forum van AdSense is een platform voor uitgevers waar zij praktische tips kunnen delen en met elkaar kunnen communiceren. Het forum biedt een schat aan informatie met betrekking tot vragen over ons AdSense-beleid. Onze belangrijkste bijdragers hebben het afgelopen jaar meer dan honderdduizend artikelen geleverd aan de AdSense-community en ons geholpen met het leveren van schaalbare ondersteuning door vragen van uitgevers te beantwoorden en urgente en ongebruikelijke gevallen onder de aandacht te brengen van Google-medewerkers.

4. Beleidswebinars
Het AdSense-beleidsteam organiseert van tijd tot tijd online beleidsseminars in verschillende regio's. We bieden trainingen aan waarin ons beleid gedetailleerd wordt verduidelijkt en uw vragen worden beantwoord. Als u in de toekomst meer van dit soort evenementen wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden voor 'Speciale aanbiedingen' bij uw e-mailvoorkeuren in uw AdSense-account. Bezoek ons Helpcentrum om vorige webinaropnamen te bekijken.

5. E-mailmeldingen en contact opnemen met ons
Het is onze prioriteit dat u belangrijke berichten van ons kunt ontvangen. Zorg er daarom voor dat uw AdSense-account uw meest recente e-mailadres bevat. U kunt alle beleidsmeldingen ook bekijken op de pagina 'Berichten' op het tabblad 'Startpagina', dat u te zien krijgt wanneer u zich aanmeldt bij uw AdSense-account.

We beseffen dat u soms rechtstreeks met ons contact wilt opnemen. Dit kunt u doen via de desbetreffende beleidsprobleemoplosser in het Helpcentrum. Houd er rekening mee dat ons team alleen vragen beantwoordt die niet in ons Helpcentrum worden beantwoord. Lees de vorige blogartikelen over ons beleid of stel uw vraag in het Helpforum om te kijken of andere uitgevers misschien hetzelfde probleem of dezelfde vraag hadden. De kans is groot dat u daar het antwoord vindt op de meestgestelde vragen zodat u uw probleem nog sneller kunt oplossen.

We hopen dat u met de bovenstaande bronnen prettiger, effici�nter en nuttiger kennis kunt opdoen over ons beleid. Lees dit blog regelmatig voor meer informatie over ons beleid.

Door Lingjuan Zhang, AdSense-beleidsteam
Geplaatst door Jacintha de Graaf, Inside AdSense Team


Vond u dit blogbericht inzake beleid nuttig? Als u uw feedback wilt delen of een specifiek beleidsonderwerp wilt aanvragen waarover u meer informatie wilt, kunt u ons dat hier laten weten.


EmoticonEmoticon