iklan banner

Monday, February 13, 2012

Meer opties voor Google+-badges

Toen we in november Google+ Pagina's lanceerden, introduceerden we ook Google+-badges waarmee u uw aanwezigheid op Google+ kunt promoten op uw site. Nu voegen we nog meer opties toe voor de integratie van de Google+-badge in uw website. U kunt een badge configureren met een breedte die past bij het ontwerp van uw site en een versie kiezen die beter geschikt is voor donkere sites. U zult ook zien dat Google+-badges nu de combinatie van het aantal +1-waarderingen en kringen bevatten die we vorige maand aan Pagina's hebben toegevoegd.


            
Als u nog steeds niet zeker weet of u een Google+-badge aan uw website wilt toevoegen, denk dan eens na over het volgende: we hebben onlangs topsites bekeken die de badge gebruiken en we hebben vastgesteld dat de badge leidde tot een gemiddelde toename van het aantal Google+-volgers van 38 procent. Wanneer u de badge toevoegt, kunnen bezoekers van uw website uw Google+-pagina vinden en op verschillende manieren met u communiceren: ze kunnen uw Google+-pagina volgen, een +1-waardering geven aan uw site, uw site delen met hun kringen, kijken welke vrienden een +1-waardering aan uw site hebben gegeven en doorklikken om uw Google+-pagina te bezoeken. Deze activiteiten kunnen u helpen uw doelgroep uit te breiden doordat ze gebruikers in staat stellen uw inhoud te delen en aan te bevelen.

Dankzij de Google+-badge kunnen uw fans u gemakkelijk vinden en u volgen op Google+. We hopen dat u met deze aanvullende opties nog gemakkelijker een badge kunt maken die past bij uw website.


Lucy Hadden
Software-engineer, Google+


EmoticonEmoticon