iklan banner

Friday, February 17, 2012

Mobiel wordt een hoofdonderdeel van AdSense

We hebben AdSense voor mobiele inhoud gentroduceerd voor de smartphonerevolutie, toen iedereen nog een gewone mobiele telefoon had. Ons doel was vooruitstrevende uitgevers te helpen inkomsten te genereren met hun mobiele inhoud. Sindsdien is de mobiele technologie verder gevorderd en bekijken steeds meer consumenten inhoud op 'slimmere' mobiele apparaten. Om het uitgevers gemakkelijker te maken AdSense te gebruiken om inkomsten te genereren met mobiele webpagina's, hebben we alle formaten voor mobiele advertentieblokken, met inbegrip van mobiele banners, overgezet naar het hoofdproduct.

De nieuwe AdSense-advertentiecode past de advertentie-indeling automatisch aan voor het apparaat. We blijven advertentieverzoeken voor geavanceerde telefoons van ons product AdSense voor mobiele inhoud ondersteunen tot 1 mei 2012. We raden uitgevers die mobiele webpagina's voor geavanceerde apparaten hebben ontwikkeld ten zeerste aan de nieuwe AdSense-advertentiecode te gebruiken om onderbrekingen in de service te voorkomen. Uitgevers met mobiele websites die zijn gemaakt voor WAP-browsers moeten AdSense voor mobiele inhoud wel blijven gebruiken.

We blijven ernaar streven onze AdSense-uitgevers te helpen inkomsten te genereren met hun inhoud terwijl de mobiele omgeving zich ontwikkelt. Voor meer informatie over AdSense of over de invloed van deze overstap op u, bezoekt u het Helpcentrum van AdSense.

Door Vishay Nihalani, Productmanager, Mobiele advertenties


EmoticonEmoticon