iklan banner

Tuesday, February 21, 2012

Specifieke aanbevelingen voor afzonderlijke advertentieblokken

Onlangs hebben we een bericht geplaatst over gepersonaliseerde optimalisatietips die u per e-mail of rechtstreeks in uw AdSense-account kunt ontvangen. Vandaag introduceren we een ander soort optimalisatietips dat we in de loop van de komende weken beschikbaar gaan stellen. Deze aanbevelingen laten zien hoe u wijzigingen in het type of de indeling voor uw advertentieblok voor AdSense voor inhoud rechtstreeks kunt aanbrengen in uw account om zo meer inkomsten te genereren.

Om dit nieuwe type meldingen te genereren, gebruiken we onze technologie om de advertentieveiling voor een specifiek advertentieblok na te bootsen met behulp van verschillende instellingen voor advertentietype en/of advertentie-indeling. Als onze simulatie uitwijst dat sommige van deze gewijzigde instellingen leiden tot aanzienlijk hogere inkomsten voor dat advertentieblok, tonen we een aanbeveling in uw account. Houd er rekening mee dat deze simulaties niet van invloed zijn op uw werkelijke verkeer of inkomsten, en dat u een aanbeveling alleen ziet als onze gesimuleerde veiling leidde tot hogere inkomsten voor uw account.

De aanbevelingen zijn zichtbaar op het tabblad 'Startpagina' van uw AdSense-account, zodat u een aanbeveling snel en gemakkelijk kunt implementeren.


Voor aanbevelingen voor het advertentietype klikt u op de knop 'Doe dit nu', waarna het type van het advertentieblok automatisch wordt bijgewerkt.

Voor aanbevelingen voor de advertentie-indeling klikt u op de knop 'Dit advertentieblok maken' om een nieuw advertentieblok met de aanbevolen advertentie-indeling te maken op het tabblad 'Mijn advertenties'. U voltooit de implementatie door de code voor het huidige advertentieblok op uw webpagina('s) te vervangen door de gegenereerde code voor het nieuwe advertentieblok.

Met meerdere methodes om u prestatiesuggesties te doen, hopen we u te helpen uw advertentiebeheer te vereenvoudigen en uw advertentie-inkomsten te maximaliseren. Ga voor meer informatie over gepersonaliseerde aanbevelingen naar ons Helpcentrum.

Door Gregory Block, AdSense-engineer
Geplaatst door Jacintha de Graaf, Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon