iklan banner

Tuesday, March 20, 2012

Inkomsten genereren via online video's en games met AdSense

Het ziet ernaar uit dat iedereen tegenwoordig meer tijd besteedt aan het kijken naar favoriete programma's online of het spelen van de nieuwste online games. eMarketer voorspelt dat in 2015 76 procent van alle internetgebruikers in de V.S. regelmatig video's online kijkt en dat 40 procent online games speelt. Deze doelgroepen worden steeds aantrekkelijker voor adverteerders en de uitgaven aan videoadvertenties en advertenties in games nemen elk jaar toe.

Als u een van de vele video-uitgevers of gameproducenten bent die van deze groei kan profiteren, zal het u wellicht interesseren dat Google twee oplossingen heeft ontwikkeld om inkomsten te genereren met dit type inhoud: AdSense voor video en AdSense voor games. Met AdSense kunt u relevante en niet-opdringerige advertenties weergeven in uw video-inhoud en browsergames. Het afgelopen jaar hebben deze producten een snelle groei doorgemaakt. We zijn met name enthousiast over de TrueView-indeling voor videoadvertenties waarbij kijkers kunnen bepalen welke advertenties ze willen zien en op welke manier, terwijl dit tevens meer inkomsten oplevert voor onze uitgevers.

Als u inkomsten wilt genereren met uw video-inhoud of games, gaat u naar het gedeelte voor AdSense voor video of AdSense voor games van het Helpcentrum. We hebben de aanvraagprocedure gewijzigd, zodat u deze functies direct kunt implementeren. Volg eenvoudig onze richtlijnen en zodra we hebben gecontroleerd of u aan ons beleid voldoet, kunt u direct aan de slag.

Het netwerk van video- en game-uitgevers wordt elke dag groter en we hopen u te mogen verwelkomen.

Door Daniela Bruno, productspecialist, video en games, AdSense-team
Geplaatst door Jacintha de Graaf - Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon