iklan banner

Thursday, March 22, 2012

Maak kennis met een krachtiger Centrum voor advertentiecontrole

Of het nu via blogberichten, forumthreads of persoonlijke evenementen was, we hebben geluisterd naar uw feedback over beheermogelijkheden voor AdSense-advertenties en de verbeteringen die u graag zou zien. Met dit in gedachten kunnen we vandaag aankondigen dat we een volledig nieuwe versie van het Centrum voor advertentiecontrole implementeren. Hiermee krijgt u meer controle over uw advertenties en wordt het nog gemakkelijker om de advertenties te beheren die op uw pagina's worden weergegeven.

Nieuwe beheermogelijkheden

In het nieuwe Centrum voor advertentiecontrole ziet u advertenties voor alle targetingtypen (contexttargeting, targeting op interessegebied en plaatsingstargeting) die zijn weergegeven op uw pagina's en kunt u deze advertenties controleren. U kunt advertenties met plaatsingstargeting nog steeds controleren voordat ze op uw site worden weergegeven. Advertenties worden niet langer gegroepeerd en u kunt nu beslissingen over afzonderlijke advertenties nemen om op gedetailleerde wijze te beheren wat wordt weergegeven op uw site.

Verbeterde effici�ntie
We hebben het Centrum voor advertentiecontrole ook gebruiksvriendelijker gemaakt. Wanneer u advertenties controleert, laten we u nu eerst de advertenties zien die het hoogste aantal vertoningen op uw pagina's ontvangen. Als u advertenties met plaatsingstargeting vasthoudt ter controle, laten we u eerst de advertenties zien die waarschijnlijk het hoogste aantal vertoningen op uw pagina's gaan ontvangen. Advertenties die geen vertoningen ontvangen of waarschijnlijk geen vertoningen gaan ontvangen op uw sites, worden niet weergegeven in het hulpprogramma. Als gevolg hiervan bespaart u tijd en hoeft u alleen de advertenties te controleren die uw gebruikers mogelijk te zien krijgen.

In het nieuwe Centrum voor advertentiecontrole kunt u op een advertentie klikken om deze te blokkeren. Als u meerdere advertenties wilt blokkeren, markeert en sleept u de advertenties om ze in een keer te blokkeren. We leveren ook een vergrote weergave wanneer u uw muisaanwijzer op een advertentie plaatst, evenals de optie om een advertentie op volledig formaat te bekijken, omdat we weten dat het moeilijk kan zijn details te onderscheiden in advertentieminiaturen.

Bent u klaar voor het nieuwe Centrum voor advertentiecontrole?
Als u het Centrum voor advertentiecontrole in het verleden heeft gebruikt, komt de nieuwe versie in de komende paar dagen beschikbaar in uw account. Als u deze functie nog niet heeft ingeschakeld, gaat u naar het tabblad 'Advertenties toestaan en blokkeren' om aan de slag te gaan. Houd er rekening mee dat deze functie niet compatibel is met Internet Explorer 7 of lager. Ga naar onze pagina met ondersteunde browsers voor meer informatie.

Voor advertenties met plaatsingstargeting raden we u aan uw controlevoorkeur ingesteld te laten op de standaardinstelling 'Advertenties direct weergeven' en de advertenties vervolgens te controleren nadat ze zijn weergegeven. Dit komt omdat advertenties niet deelnemen aan de veiling als ze worden vastgehouden ter controle. Hierdoor is het mogelijk dat de winnende biedingen lager zijn, wat weer tot gevolg kan hebben dat uw totale AdSense-inkomsten afnemen.

Ga naar ons Helpcentrum voor meer informatie. In de komende weken geven we u meer updates over het Centrum voor advertentiecontrole, dus mis deze niet! In de tussentijd kunt u een opmerking of feedback voor ons achterlaten.

Door Dan Stokeley - Product Manager
Geplaatst door Jacintha de Graaf - Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon