iklan banner

Thursday, April 26, 2012

Tips voor het maken van kwaliteitssites

Wij ontvangen een heleboel vragen van uitgevers die willen weten hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien met AdSense. Hoewel meerdere antwoorden mogelijk zijn, adviseren wij nog steeds om de nadruk te leggen op hoogwaardige inhoud en de best mogelijke gebruikerservaring op uw websites. Hieronder vindt u enkele belangrijke suggesties voor het ontwerpen en organiseren van inhoud op uw website, waarbij steeds de nadruk ligt op de kwaliteit van de site.

Maak niet meerdere pagina's of sites met dubbele inhoud
We raden u aan sites van hoge kwaliteit te maken in plaats van een grote hoeveelheid sites. Door op een site meer informatie en alleen authentieke inhoud weer te geven, maakt u deze site niet alleen aantrekkelijker voor uw huidige gebruikers, maar kunt u ook nieuwe gebruikers aantrekken. Wanneer gebruikers op internet surfen, willen ze snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken, zonder eerst door eindeloze pagina's, subdomeinen of sites te hoeven bladeren met vooral algemene of dubbele inhoud. Als u pagina's of sites met vergelijkbare inhoud of opmaak heeft, zou u deze kunnen samenvoegen tot een pagina of site.

Bied relevante inhoud, zodat gebruikers een reden hebben uw site te bezoeken en naar uw site terug te keren
Wanneer u inhoud maakt op uw site, moet u zich afvragen of de pagina van substanti�le waarde is of een unieke service biedt vergeleken met andere sites over hetzelfde onderwerp. Het is de moeite waard originele inhoud te maken die uw site onderscheidt van de rest. Dit leidt tot nuttige zoekresultaten en zorgt ervoor dat uw bezoekers blijven terugkomen.

Bied de beloofde informatie of service
Sommige uitgevers maken sites waarop ogenschijnlijk een product of service wordt aangeboden, maar die gebruikers in plaats daarvan langs verschillende pagina's leiden waarop advertenties worden weergegeven. Dit resulteert in een negatieve gebruikerservaring, waardoor uw site als onbetrouwbaar wordt beschouwd. Gebruik de juiste zoekwoorden binnen de context van uw inhoud. Zorg ervoor dat gebruikers op uw site eenvoudig naar de beloofde producten, goederen of services kunnen navigeren.

Er is geen korte weg naar succes Het bouwen van een kwaliteitssite kost tijd en moeite. We hebben echter gemerkt dat uitgevers die zich richten op hun gebruikers, en niet hun toevlucht nemen tot snelle, misleidende technieken, de echte winnaars zijn en hun inkomsten en succes in ons netwerk op de lange termijn zien toenemen. Raadpleeg voor meer informatie de Richtlijnen voor webmasters en het beleidsgedeelte in het AdSense Helpcentrum.

Door Lingjuan Zhang, AdSense-beleidsteam
Geplaatst door Jacintha de Graaf - Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon