iklan banner

Friday, May 18, 2012

Verbeteringen in de AdSense rapportagefuncties

Recentelijk hebben we een aantal aanpassingen gemaakt in AdSense rapportage. Hierdoor kunt u gemakkelijker informatie vinden en hebben wij enkele van de meest gestelde vragen kunnen beantwoorden. Er zijn maar liefst drie recentelijke updates om naar uit te kijken in uw account:

1. Onbeperkt rapporten bekijken

Wanneer u nu een periode selecteert voor de rapporten die u wilt bekijken, kunt u ook de "Onbeperkt"-optie kiezen. Hiermee ziet u alle inkomsten, vertoningen en klikken die sinds de eerste vertoning gegenereerd zijn. Als u de vorige AdSense-interface heeft gebruikt, herinnert u zich misschien deze functie nog. Deze is ook terug te vinden in de huidige AdSense interface.
2. Snelle toegang tot rapporten vanuit het tabblad Mijn advertenties

Wij hebben snelle links naar de rapporten toegevoegd in het tabblad Mijn advertenties. Hierdoor hoeft u niet meer te zoeken naar advertentieblokken of kanalen in de rapporten. Wanneer u de advertentieblokken, aangepaste kanalen of URL-kanalen bekijkt in het tabblad Mijn advertenties, klikt u op "Rapport weergeven" onder een regelitem om de prestatiegegevens voor dat specifieke advertentieblok of kanaal te bekijken. Deze functie is met name handig wanneer u naar kanaalgegevens zoekt die niet gekoppeld zijn aan advertentieblokken in de interface, en u bespaart er tijd mee.3. CSV-bestanden in de juiste lokale bestandsformaten downloaden

Zoals het plaatsen van komma's en punten de betekenis van een zinnen kan veranderen, zo geldt iets soortgelijks voor cijfers en getallen. Zoals u misschien weet, wordt een bedrag van $1,000.00 in de VS of Groot-Brittannie als $1.000,00 geschreven in een groot deel van Europa en Zuid Amerika. Vroeger was het alleen mogelijk om de vorm $1,000.00 te downloaden. Dit leidde tot problemen voor een groot aantal internationale uitgevers die CVS-bestanden wilden exporteren om de gegevens te analyseren. Nu kunt u, gebaseerd op uw taalvoorkeur, CSV-bestanden exporteren met de cijfers in de relevante vorm.

Door Arlene Lee, team Inside AdSense
Geplaatst door Jacintha de Graaf, Inside AdSense Team


EmoticonEmoticon