iklan banner

Thursday, July 19, 2012

Uw AdSense-account beheren met meerdere gebruikers

Wilt u een zakenpartner toegang geven tot uw AdSense-account omdat u de account samen beheert? Voortaan kan dat. Deze veelgevraagde functie is namelijk zojuist toegevoegd aan de AdSense-interface.

Vanaf nu kunt u collega's of zakenpartners uitnodigen om zich aan te melden bij uw AdSense-account. Ook zij kunnen dan rapporten uitvoeren, betalingsgegevens beheren en advertentiecode genereren. Bovendien kan deze nieuwe functie voor gebruikersbeheer ook worden gebruikt om het Google-account dat aan een AdSense-account is gekoppeld, te wijzigen.

We ondersteunen voor een account momenteel twee typen gebruikers: beheerders en standaardgebruikers. Beide typen gebruikers hebben volledige toegang tot de AdSense-interface, maar alleen beheerders kunnen gebruikers toevoegen of verwijderen. Als uitgever met een goedgekeurd account is uw toegangsniveau voor uw account nu ingesteld op "Beheerder". U kunt anderen toegang geven tot uw account, hen aanwijzen als beheerders of als standaardgebruikers en deze instellingen later zo nodig wijzigen.

Als u iemand toegang wilt geven tot uw AdSense-account, moet deze persoon zich aanmelden via een geverifieerd Google-account dat niet gekoppeld is aan een ander AdSense-account of een andere applicatie. Houd er bovendien rekening mee dat Google AdSense niet bemiddelt in geschillen tussen gebruikers over toegang. Daarom raden we u aan voorzichtigheid te betrachten bij het delen van toegang tot uw account.

Meer informatie over het uitnodigen van gebruikers en voor antwoorden op veelgestelde vragen van bestaande of uitgenodigde gebruikers kunt u vinden in ons Helpcentrum.

We hopen dat deze functie u in staat stelt om uw AdSense-account effici�nter te beheren en te delen.

Door Nick Radicevic, productmanager


EmoticonEmoticon