iklan banner

Wednesday, August 22, 2012

Nieuwe vormgeving van de AdSense-interface

We zijn steeds bezig de interface van AdSense te verbeteren, bijvoorbeeld door nieuwe functies toe te voegen en het ontwerp van pagina's die u veel gebruikt te verbeteren. De komende paar dagen krijgt uw AdSense-account een opknapbeurt, in het kader van ons streven een comfortabelere en aantrekkelijkere ervaring te bieden bij het gebruik van al onze producten. De algemene structuur van uw account blijft gelijk, maar geleidelijk aan zullen er updates plaatsvinden om het ontwerp helderder te maken. Als u ook Analytics of AdWords gebruikt, zullen sommige updates u bekend voorkomen.


Binnenkort beschikbaar:
Een van de in het oog springende wijzigingen is de plaats van Help in uw account; deze gaat van de linker navigatiebalk naar een vaste 'Help'-link in de rechterbovenhoek van uw account. Daar hebben we ook de link 'Feedback verzenden' toegevoegd, zodat u het ons snel kunt laten weten wanneer iets niet naar behoren werkt. We willen u er wel op wijzen dat via deze link geen ondersteuning beschikbaar is. We vragen u om ons Helpcentrum te blijven gebruiken als u op zoek bent naar antwoorden of contactformulieren voor specifieke vragen.Als u naar het tabblad 'Prestatierapport' gaat, zult u zien dat uw rapporten nu per type gegroepeerd zijn. Klik op 'Veel gebruikte rapporten' om toegang te krijgen tot uw standaardrapporten, en gebruik vervolgens de nieuwe datumkiezer. U kunt nog steeds kiezen of u uw standaardrapport of uw dagelijkse accountprestaties wilt zien, net als voorheen.

Deze updates van AdSense-accounts zullen we de komende paar dagen geleidelijk invoeren. We stellen uw feedback en suggesties zeer op prijs. Als u vragen heeft over deze updates, bezoekt u dan ons Helpcentrum voor meer informatie.

Door Arlene Lee, Team Inside AdSense


EmoticonEmoticon