iklan banner

Friday, August 24, 2012

Update over beschikbare betaalmethoden op ons nieuwe betalingssysteem

We hebben u kort geleden op de hoogte gesteld van geplande verbeteringen aan de pagina 'Betalingen' in uw account. Deze zijn bedoeld om u een betere gebruikerservaring te bieden en gehoor te geven aan uw feedback. De veranderingen zijn onderdeel van een upgrade van ons betalingssysteem. We zullen deze upgrades de komende maanden implementeren bij alle uitgevers.

We hebben verbeteringen aangebracht aan de elektronische overboeking voor uitgevers in landen waar we betalingen aanbieden via deze betaalmethode, om u sneller toegang te geven tot uw inkomsten. Zodra uw account is bijgewerkt naar ons nieuwe systeem worden elektronisch overgeboekte betalingen binnen enkele dagen na vermelding op uw pagina 'Betalingen' bijgeschreven op uw bankrekening. Zoals altijd zijn betalingen via elektronische overboeking gratis, minder foutgevoelig, effici�nter en milieuvriendelijk.

Houd er rekening mee dat het nieuwe systeem geen betalingen per cheque ondersteunt in landen waar wij elektronische overboeking als betaalmethode aanbieden. Als u zich in een land bevindt waar betaling via elektronische overboeking beschikbaar is en u momenteel betalingen per cheque ontvangt, dan moet u een aantal stappen doorlopen wanneer uw account is bijgewerkt. U hoeft momenteel echter niet onmiddellijk actie te ondernemen. Zodra uw account is overgezet naar het nieuwe systeem, ontvangt u een melding per e-mail met uitgebreide instructies voor het instellen van betaling via elektronische overboeking.                

Voor onze lezers die zich niet in een land bevinden waar elektronische overboeking wordt ondersteund, werken we hard om het betaalproces te verbeteren en nieuwe methoden te vinden om u uw betalingen zo snel en veilig mogelijk te verzenden. Als u nog vragen heeft, kunt u zich aanmelden bij uw AdSense-account en de sectie 'Betalingen' in ons Helpcentrum bezoeken voor de meest relevante informatie.

Geplaatst door Colm Keady, Partner Betalingen


EmoticonEmoticon