iklan banner

Monday, November 5, 2012

Een makeover voor prestatierapporten

Uw prestatierapporten zijn de sleutel tot het begrijpen van activiteit op uw AdSense-account en de bijbehorende inkomsten. Hierin vindt u snel en eenvoudig cruciale informatie over uw account. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de prestatierapporten, en vandaag introduceren we een aantal veranderingen die het gebruiksgemak van de rapporten verbeteren en ze visueel aantrekkelijker maken.

Wanneer u naar het tabblad 'Prestatierapporten' gaat, zult u onder andere de volgende veranderingen zien.
  • Het grafiekgebied beslaat een groter deel van het scherm.
  • De lijst van statistieken is verplaatst van de rechterkant naar een interactieve scorekaart aan de bovenkant.
  • Er zijn nieuwe knoppen voor dag, week en maand voor de gebruikelijke tijdlijngrafiek, die zorgen voor meer controle over het detailniveau bij het analyseren van de activiteit over langere perioden.
  • U kunt 'Gebeurtenissen' kiezen in een tijdlijnrapportgrafiek of het rapport 'Gebeurtenissen' selecteren in de navigatiebalk aan de linkerkant om te zien wat voor invloed bepaalde wijzigingen in een account hebben op de prestaties van de account.
  • Er zijn nieuwe typen grafieken, zoals cirkel- en staafdiagrammen, om gegevens visueel weer te geven. Het rapport 'Landen' laat tevens op een wereldkaart zien waar uw gebruikers zich bevinden:  

 We hopen dat u tevreden bent over deze veranderingen. Blijft u ons vooral volgen voor meer updates. Ga voor meer informatie naar ons Helpcentrum.

Door Daniel White - Software Engineer, AdSense Reporting


EmoticonEmoticon