iklan banner

Wednesday, November 28, 2012

Grotere, merkvriendelijke advertentieformaten beschikbaar in AdSense: 300x600

Nu schermen steeds groter worden en de webinhoud wordt uitgebreid, ontwikkelen advertentieblokken zich ook qua indeling en mogelijkheden. Een van de meest gestelde vragen van uitgevers in het afgelopen jaar was grotere advertentieformaten aan ons netwerk toe te voegen. Vandaag kondigen we aan dat het populaire blok van 300 x 600 binnenkort beschikbaar komt in uw AdSense-account.

Het blok van 300 x 600, wat soms blok van een halve pagina wordt genoemd, biedt adverteerders meer ruimte voor het overbrengen van hun boodschap en biedt gebruikers een sterke betrokkenheid. Zoals vermeld in onze onlangs gelanceerde Display Business Trends is de 300 x 600 ��n van de snelst groeiende maten wat betreft vertoningen. Dit duidt op een trend waarbij uitgevers meer visueel spectaculaire advertentieformaten bieden die op prijs worden gesteld door merkadverteerders. Omdat dit blok nieuw is in ons netwerk, ziet u op dit moment een groot aantal tekstadvertenties in deze plaatsingen. In de toekomst gaan we verder met het uitbouwen van een breed scala aan tekst en geschikte display-advertentievoorraden die in ook aanmerking komen voor weergave in dit full-slot.

Zoals bij alle advertentieformaten is het belangrijk zorgvuldig de plaatsing van advertentieblokken te overwegen zodat zowel gebruikers als adverteerders een goede ervaring hebben op uw site. Voor meer informatie over potenti�le plaatsingsprestaties, kijkt u op onze temperatuurkaart in het AdSense Helpcentrum.

Door Omer Gimenez Llach


EmoticonEmoticon