iklan banner

Tuesday, December 4, 2012

Tekstadvertenties in het Google Display Netwerk verbeteren

Tekstadvertenties zijn een goed middel waarmee adverteerders campagnes in het zoeknetwerk van Google uit kunnen breiden naar sites in het Google Display Netwerk. Zo bent u als uitgever in staat inkomsten te genereren met uw inhoud. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren van tekstadvertenties, zelfs na de introductie van nieuwe advertentie-indelingen.

Dit zijn de meest drastische verbeteringen van tekstadvertenties ooit en onze tests voorspellen een toename van het aantal klikken voor uitgevers in het Google Display Netwerk.

Deze veranderingen worden automatisch toegepast op de meeste tekstadvertenties op uw pagina's en de kleur van het pijlpictogram verandert aan de hand van het kleurenpalet dat u heeft geselecteerd voor uw advertentieblokken. Als de achtergrond van uw advertentieblokken bijvoorbeeld wit is, wordt het pictogram grijs. Bij andere achtergrondkleuren veranderen de pictogrammen in een andere tint van de achtergrondkleur. In navolging van ons programmabeleid verzoeken wij uitgevers deze pijlen niet na te bootsen of gelijksoortige afbeeldingen rondom de advertentieblokken te plaatsen.

 

We begrijpen dat tekstadvertenties van belang zijn voor uitgevers en blijven innoveren op het gebied van nieuwe indelingen.

Door Johan Land en Stephen Yuan


EmoticonEmoticon