iklan banner

Thursday, December 20, 2012

Updates voor het gebruik van het advertentieformaat 300 x 600

We hebben onlangs het advertentieformaat 300 x 600 gelanceerd en het doet ons genoegen dat zoveel uitgevers het uittesten op hun pagina's. Na zorgvuldige beoordeling van dit advertentieformaat, geven we u nu meer informatie over een binnenkort toe te passen update voor ons beleid inzake gebruik van het 300 x 600-advertentieblok.

Omdat dit formaat groter is dan al onze andere advertentieblokken, willen we het evenwicht behouden tussen inhoud en advertenties op de sites van uitgevers. Daarom mogen uitgevers voortaan maximaal ��n advertentieblok van 300 x 600 op elke pagina plaatsen. Als u meer dan een advertentieblok van 300 x 600 per pagina op uw site heeft geplaatst, verzoeken we u extra blokken uiterlijk op 10 januari 2013 te verwijderen. De uitgevers op wie dit van toepassing is, ontvangen binnenkort ook een melding per e-mail met het verzoek de pagina's op hun site aan te passen.

Houd er rekening mee dat de limiet voor AdSense voor inhoud-advertentieblokken gehandhaafd blijft op drie per pagina. U kunt dus ��n advertentieblok van 300 x 600 en twee blokken in een ander formaat op een pagina plaatsen. Zoals altijd is het belangrijk zowel de ervaring van de gebruiker als van de adverteerder te overwegen bij het plaatsen van extra advertentieblokken op uw pagina's.

We stellen prijs op uw begrip en hulp bij het implementeren van onze update. Nogmaals hartelijk dank voor alle feedback en het getoonde enthousiasme voor dit nieuwe advertentieformaat. We gaan door met het ontwikkelen van nieuwe formaten en houden u op de hoogte van al het nieuws hierover. Als u meer informatie wilt over AdSense-beleid, kunt u het Helpcentrum bezoeken.

Door Charles Huang, beleidsmedewerker


EmoticonEmoticon