iklan banner

Tuesday, January 29, 2013

Videoadvertenties inGratis videoadvertentiebeheer in DFP Small Business, beschikbaar voor alle uitgevers

Eerder gepost op het DoubleClick Publisher-blog

Overal ter wereld ontdekken uitgevers de groeimogelijkheden qua inkomsten en doelgroep van videocontent. Naarmate het aantal videoweergaven op de site van een uitgever toeneemt, wordt het verkopen van eigen advertenties een steeds belangrijkere inkomstenbron. In het afgelopen jaar hebben we mobiele mogelijkheden toegevoegd en functies voor videoadvertentieweergave getest om uitgevers beter te ondersteunen bij het adverteren via allerlei schermen en indelingen. Vandaag worden de functies voor videoadvertentieweergave beschikbaar gesteld voor DFP Small Business-uitgevers.

Wat krijgt u?

 • Uitgebreid videoadvertentiebeheer
  • Weergave van preroll-, postroll- and midroll-InStream-advertenties in combinatie met overlays en begeleidende advertentiesets
  • Upload en codering van videoadvertenties naar verschillende indelingen
 • Eenvoudige werkstroom met vertrouwde partners
  • Om videoadvertentiebeheer te gaan gebruiken, is integratie nodig met videotechnologieplatforms voor het optimaal afspelen van videoadvertenties en een makkelijke implementatie
  • Beheer van uw videoadvertenties naast uw desktop- en mobiele display-advertenties in DFP Small Business
 • Optimale benutting van elke stream
Videoadvertentiebeheer is gratis tot 400.000 advertentie impressies per maand. Tot 30 april bieden wij een gratis onbeperkte probeerversie aan, en kunt u dus zoveel video advertenties vertonen als u wilt. Na dat deze probeerversie is afgelopen, en u nog steeds meer dan 400.000 advertentie impressies wilt vertonen, zal u moeten gaan betalen op basis van CPM basis.

Als u wilt beginnen met DFP Small Business, kunt u zich hier registreren. De nieuwe videofunctionaliteit is automatisch ingeschakeld voor alle huidige DFP Small Business-uitgevers, dus meld u nu aan als u klaar bent om videoadvertenties te verkopen!

Door Andrew Kuo, productspecialist DFP Small Business-video


EmoticonEmoticon