iklan banner

Wednesday, February 6, 2013

Houd wijzigingen in accounts bij met rapportopmerkingen

Uw prestatierapporten bieden inzicht in uw inkomsten en de factoren die hierop van invloed zijn. Zoals u zich misschien herinnert, hebben we onlangs de mogelijkheid toegevoegd wijzigingen in uw account gedetailleerder weer te geven met het selectievakje 'Gebeurtenissen weergeven', of in een apart gebeurtenissenrapport. Wijzigingen worden automatisch gegenereerd en worden als kleine markering weergegeven in uw rapportgrafieken. Met deze annotaties kunt u de acties bijhouden die u in uw account heeft ondernomen, zoals het toevoegen van een nieuw advertentieblok of het blokkeren van een extra categorie. Hiermee kunt u de invloed van dergelijke wijzigingen bepalen.

Op basis van uw feedback hebben we enkele verbeteringen aangebracht in deze rapportfunctie. Naast deze automatisch gegenereerde gebeurtenissen kunt u nu ook handmatig opmerkingen toevoegen over dingen die u wilt bijhouden. Hiermee kunt u nagaan of acties die niet direct verband houden met uw AdSense-account mogelijk invloed hebben gehad op uw inkomsten. U kunt daarbij denken aan een nieuw ontwerp voor uw website of een advertentiecampagne voor uw site. Elke gebruiker krijgt alle opmerkingen te zien die aan een account zijn toegevoegd door andere gebruikers en kan eigen opmerkingen toevoegen, bewerken en verwijderen.

Als u een gepersonaliseerde annotatie wilt toevoegen, gaat u naar het tabblad 'Prestatierapporten' in uw account. U kunt de wijzigingen als overlay weergeven of een afzonderlijk gebeurtenissenrapport openen. Klik op 'Opmerking toevoegen' direct onder de grafiek om een nieuwe annotatie aan het rapport toe te voegen. Bezoek ons Helpcentrum voor meer informatie en gedetailleerde instructies.

We hopen dat u deze update nuttig vindt.

Door Matt Goodridge - AdSense-productmanager


EmoticonEmoticon