iklan banner

Wednesday, February 27, 2013

Werk uw contactgegevens bij om ervoor te zorgen dat u belangrijke AdSense-berichten ontvangt

We nemen af en toe contact op met onze uitgevers met informatie die relevant is voor hun deelname aan AdSense, zoals account- en productupdates. We willen ervoor zorgen dat dit soort informatie, samen met andere soorten berichten (zoals optimalisatietips) die u kunt inschakelen, u op tijd bereikt zodat u de informatie kunt bekijken en eventueel actie kunt ondernemen. In sommige gevallen kunnen we uitgevers echter niet bereiken omdat we niet over de juiste contactgegevens beschikken.

We kennen het allemaal: we ontvangen zo veel e-mail dat we maar een ander e-mailadres (dat we niet vaak gebruiken) opgeven voor een online site wanneer we ons daar aanmelden. Of we verhuizen, veranderen van e-mailadres en vergeten de contactgegevens voor verschillende services bij te werken. Omdat dit regelmatig voorkomt, willen we van de gelegenheid gebruikmaken u te vragen de contactgegevens in uw AdSense-account te controleren om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen bereiken. We gebruiken de contactgegevens die u opgeeft in uw account om u te bereiken, dus het is belangrijk dat deze gegevens kloppen. Zoals altijd verzamelt en gebruikt Google de informatie die u opgeeft alleen in overeenstemming met het Privacybeleid.

Als u uw persoonlijke contactgegevens wilt bijwerken, logt u in bij uw account en gaat u naar de pagina 'Accountinstellingen' op het tabblad 'Startpagina'. Klik bij 'Persoonlijke instellingen' op 'bewerken' en geef de gewenste gegevens op voor de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer voor contact. Klik vervolgens op 'Opslaan'. Als u uw account met meerdere gebruikers deelt, raden we elke gebruiker aan zijn of haar eigen contactgegevens te controleren.

Contactgegevens nu bekijken

Hartelijk dank voor uw hulp.

Door Jamie Firkus - Inside AdSense-team


EmoticonEmoticon