iklan banner

Thursday, March 21, 2013

Richtlijnen voor het genereren van inkomsten met Flash-gamesites

Veel mensen brengen hun tijd door met het spelen van online games en velen van u proberen de interesse van gebruikers te wekken met Flash-games op de website. We hebben enkele vragen ontvangen over ons beleid in verband met Flash-games. Daarom hebben we enkele berichten geplaatst, waaronder Het juiste product gebruiken en Tips voor het plaatsen van advertenties op gameplay-pagina's, waarin u tips vindt voor het implementeren van advertenties. Vandaag bespreken we contentkwesties en veel voorkomende overtredingen van implementatieregels voor advertenties van Flash-gamesites.

Gezinsvriendelijke content
U mag inkomsten genereren uit Flash-games, maar ons beleid staat het niet toe inkomsten te genereren uit games met seksuele of gewelddadige content. Het is ook belangrijk geen grof taalgebruik in omschrijvingen en opmerkingen te gebruiken of toe te laten.

Afstand tussen advertentie en game
Plaats om het risico van ongeldige klikactiviteit te verlagen de AdSense voor inhoud-advertenties niet te dicht bij de Flash-game. We raden over het algemeen een minimale afstand van 150 pixels aan tussen de advertentie en de rand van de game. Wanneer gebruikers zich concentreren op een Flash-game en enthousiast klikken, kunnen er ongeldige klikken voorkomen. Omdat elke game en elke site uniek zijn, is voor sommige games een grotere afstand nodig. Dit hangt af van het type game en hoe het wordt gespeeld. Als u wilt weten hoe waarschijnlijk het is dat een game ongeldige klikken genereert, raden we u aan uw Flash-game te spelen om u in het perspectief van de gebruiker te plaatsen voordat u advertenties op de pagina zet. Klikken op advertenties moeten altijd gemotiveerd zijn door interesse van de gebruiker en niet door de plaatsing van de advertenties op de pagina.
 
Onacceptabele implementatie                                  Acceptabele implementatie
             

AFC als preroll
AdSense voor games is een product dat speciaal is bedoeld voor het genereren van inkomsten uit Flash-games. Het gebruik van AdSense voor inhoud-advertenties als preroll voor, of als midroll tijdens een Flash-game, is in strijd met ons beleid omdat het product niet is bedoeld voor dit type implementatie. Als u Google-advertenties wilt gebruiken als preroll voor uw game, vraag dan AdSense voor games aan. Bezoek ons Helpcentrum voor meer informatie over AdSense voor games.

Om gebruikers een plezierige speelervaring op uw site te bieden, moet de Flash-game de primaire focus van de pagina zijn. Als u altijd rekening houdt met de gebruiker bij het plaatsen van advertenties, zal de site vanuit het oogpunt van ons beleid in orde zijn.

Door Ben Barkhoff, Team AdSense-beleid


EmoticonEmoticon