iklan banner

Wednesday, April 10, 2013

Een nieuw ontwerp voor gepersonaliseerde aanbevelingen voor advertentieblokoptimalisatie in uw account

Iets meer dan een jaar geleden hebben we aanbevelingen voor afzonderlijke advertentieblokken voor AdSense voor inhoud ge�ntroduceerd, rechtstreeks in uw account. Naast de gepersonaliseerde tips die u per e-mail ontvangt, leveren deze aanbevelingen specifieke suggesties voor het verbeteren van uw accountprestaties, bijvoorbeeld door het wijzigen van het advertentiebloktype of de indelingsinstellingen van afzonderlijke advertentieblokken.

Op basis van uw feedback hebben we het ontwerp en de weergave van deze aanbevelingen verder verbeterd. Er wordt naast de specifieke optimalisatiesuggestie nu een grafiek weergegeven die de verwachte toename in uw inkomsten op basis van de voorgestelde optimalisatie laat zien. In de nieuwe grafiek kunt u onmiddellijk zien hoe u kunt profiteren van de voorgestelde optimalisatie en of het de moeite waard is uw implementatie bij te werken. We kunnen de simulaties echter alleen uitvoeren en aanbevelingen voor uw advertentieblokken genereren als u uw advertentieblokken rechtstreeks via het tabblad 'Mijn advertenties' in uw AdSense-account heeft gemaakt. Als u nog steeds de oudere AdSense-code gebruikt, kunt u uw advertentiecode upgraden aan de hand van de instructies in ons Helpcentrum.

Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op advertentieveilingsimulaties voor een specifiek advertentieblok met verschillende instellingen voor advertentietype en/of advertentie-indeling. We laten alleen een aanbeveling zien als onze simulatie voorspelt dat een wijziging in de instellingen consistent leidt tot hogere inkomsten voor dat advertentieblok. Houd er rekening mee dat het nieuwe ontwerp met de grafiek en totale voorspelde toename in de inkomsten alleen wordt weergegeven voor nieuwe aanbevelingen. Aanbevelingen die v��r de datum van vandaag zijn gegenereerd, houden het oude ontwerp.

We hopen dat het verbeterde ontwerp van onze aanbevelingen in het account u helpt uw accountprestaties verder te optimaliseren.

Door Nick Radicevic - productmanager AdSense


EmoticonEmoticon