iklan banner

Tuesday, April 30, 2013

Updates in onze Algemene voorwaarden

Om in de pas te blijven met de wijzigingen in onze producten, controleren we regelmatig onze Algemene voorwaarden zodat deze up-to-date zijn en overeenstemmen met de voorwaarden van andere Google-producten. Als gevolg van onze recente controle, zullen we vanaf 23 april enkele updates uitvoeren in onze Algemene voorwaarden. Als u werkt vanuit Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika of Noord-Amerika, wordt in uw account een melding weergegeven wanneer u na deze datum inlogt. De bijgewerkte Algemene voorwaarden worden weergegeven en u wordt gevraagd deze te accepteren. Voor uitgevers die werken vanuit de regio Azi�-Pacific wordt de wijziging van de Algemene voorwaarden iets later uitgevoerd, omdat we de wijziging geleidelijk in alle regio's implementeren.

U heeft 30 dagen de tijd om de nieuwe voorwaarden volledig door te nemen voordat actie is vereist. Voordat de bijgewerkte Algemene voorwaarden in uw account worden weergegeven, geven we u een idee van de wijzigingen:
  • Onze doelstelling voor deze nieuwe versie van de Algemene voorwaarden was ze zo helder en duidelijk mogelijk te maken. We hopen dat het daarom nog eenvoudiger is om te bladeren in de voorwaarden en te vinden wat u zoekt.
  • Aangezien mobiele apparaten een van de grootste trends van 2013 en later is, breiden we onze voorwaarden uit zodat mobiele eigenschappen specifieker worden beschreven. We hebben ook richtlijnen opgenomen voor het gebruik van de AdMob SDK en andere producten voor uitgevers zoals het Google Affiliate Network.
De bovenstaande updates zijn de belangrijkste onderwerpen waarop de wijzigingen betrekking hebben. Overal in de voorwaarden zijn kleine wijzigingen aangebracht, lees daarom de Algemene voorwaarden volledig door voordat u deze accepteert.

Door Matt Goodridge - AdSense-productmanager


EmoticonEmoticon