iklan banner

Thursday, April 11, 2013

Voorbeeldweergave van bestemmingspagina's in het Centrum voor advertentiebeoordeling

Bekijk de controlefuncties die in het Centrum voor advertentiebeoordeling beschikbaar zijn als u de advertenties wilt beheren die op uw pagina's kunnen worden weergegeven. Om u te helpen tijd te besparen, hebben we onlangs de mogelijkheid toegevoegd advertenties op effici�ntere wijze te vinden en te controleren. Vandaag introduceren we een nieuwe functie waarmee u rechtstreeks vanuit uw account niet alleen een specifieke advertentie kunt bekijken, maar ook de bestemmingspagina van de advertentie kunt controleren.

Als u meer inzicht wilt krijgen in de ervaring van uw gebruikers met de advertenties op uw site, toont de bestemmingspaginaweergave u snel en gemakkelijk wat gebruikers te zien krijgen wanneer ze op een advertentie klikken. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen of een advertentie al dan niet geschikt is voor uw doelgroep.Als u deze functie wilt uitproberen, logt u in bij uw AdSense-account en gaat u naar het tabblad 'Advertenties toestaan en blokkeren'. Houd wanneer u afzonderlijke advertenties in het Centrum voor advertentiebeoordeling wilt controleren, de muisaanwijzer boven de advertentie, waarna rechtsonder een klein vergrootglas wordt weergegeven. Klik op het vergrootglas en u krijgt de advertentie en de bijbehorende bestemmingspagina te zien.

Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in accounts waarbij de taalvoorkeur is ingesteld op Engels. We zijn echter van plan deze functie binnenkort ook in andere talen aan te bieden.

Door Pedro Diaz - AdSense Software Engineer


EmoticonEmoticon