iklan banner

Tuesday, May 28, 2013

Jubileumsuccesverhalen: extra winst voor Videdressing

Vandaag zijn we in Parijs bij Videdressing, een e-commercesite die in 2009 is opgericht door de Amerikaanse expat Meryl Job. Ze zocht een medium om haar oude kleding te verkopen en ontdekte dat verschillende modebloggers een kledingverkoop hielden. Meryl begon haar site om mensen een mogelijkheid te bieden voor het kopen en verkopen van modeartikelen die ze niet meer dragen. Op dit moment zijn er meer dan 20 mensen in dienst bij de site, die meer dan 25 miljoen keer per maand wordt bezocht.

Sinds Videdressing vorig jaar AdSense is gaan gebruiken, worden de AdSense-inkomsten gebruikt om de inkomsten uit verkopen en transacties aan te vullen. De extra inkomsten dragen bij aan de winstgevendheid van de site en worden gebruikt om klanten betere service te bieden. Bestuursvoorzitter Renaud Guillerm beschouwt adverteren "voornamelijk als een extra service die we onze klanten kunnen bieden. Onze conversieratio is slechts 2 procent, aangezien 98 procent van alle bezoekers de site bekijkt zonder iets te kopen. Met AdSense kunnen we toch inkomsten genereren uit al deze bezoeken."

Videdressing gebruikt AdWords om de site te promoten en gebruikt Analytics om inzicht te krijgen in de bezoekers van de site. Het bedrijf is sterk gegroeid in Frankrijk en wil in de toekomst uitbreiden naar andere markten.

We nodigen u uit meer te lezen over het succes van Videdressing en uw eigen AdSense-succesverhaal met ons te delen. We zijn later deze week terug met een succesverhaal over een nieuwe uitgever.

Door Arlene Lee, Inside AdSense-team


EmoticonEmoticon