iklan banner

Monday, May 27, 2013

Maak kennis met de vernieuwde Toolbar voor Google-uitgevers

Al meer dan 234.000 van onze uitgevers hebben de Toolbar voor Google-uitgevers ge�nstalleerd sinds deze begin vorig jaar werd gelanceerd. De Toolbar is een Chrome-extensie die u actuele informatie over uw AdSense-account geeft, zoals inkomsten en prestaties, en die rechtstreeks vanaf uw site toegang biedt tot advertentie-overlays met rapportage- en blokkeringsopties.

We zijn op zoek gegaan naar manieren om dit hulpprogramma nog verder te verbeteren, zodat we u meer functionaliteit en meer controle kunnen bieden over de advertenties die worden weergegeven op uw site. Vandaag kunnen we dankzij uw feedback de vernieuwde Toolbar voor Google-uitgevers presenteren.

De Toolbar voor Google-uitgevers blijft dezelfde populaire functionaliteit bevatten als eerst, maar beschikt nu ook over een nieuw feedbackmechanisme en blokkeermogelijkheden.

De nieuwe gebruikersinterface maakt gedetailleerde en actuele informatie uit uw account onmiddellijk zichtbaar en bevat de volgende functies:
  • Pop-upaccountoverzicht: biedt u snelle toegang tot een overzicht met uw geschatte inkomsten voor vandaag, gisteren, deze maand en vorige maand, plus informatie over uw vijf beste kanalen of sites (wat inkomsten betreft) voor verschillende perioden.
  • Advertentiedetails: hier vindt u gedetailleerde informatie en volledige inzichten in een specifieke vertoning, inclusief details over de koper en adverteerder en de advertentie die aan de huidige weergave is gekoppeld. U kunt hier nu ook de advertentie blokkeren op basis van de koper.
  • Feedbackvak: u kunt uw feedback nu rechtstreeks met Google delen via ons nieuwe feedbackvak dat is opgenomen in de gebruikersinterface.
Het klikken op de advertentie-overlays die door de werkbalk zijn gegenereerd, is zoals altijd gewoon toegestaan en er worden hierdoor geen ongeldige klikken veroorzaakt. Als u de Toolbar nog niet heeft ge�nstalleerd, kunt u deze downloaden via de Chrome Web Store.

Door Fiona Herring - AdSense Product Manager


EmoticonEmoticon