iklan banner

Thursday, May 9, 2013

Vergroot de betrokkenheid van gebruikers met advertentievoorbeelden in blokken met links

We hebben recent een update gelanceerd voor blokken met links in bepaalde landen en sitecategorie�n. Hiermee hopen we de prestaties voor onze uitgevers te verbeteren. Wanneer gebruikers op een zoekwoord voor een blok met links klikken, worden op de resulterende pagina nu miniaturen weergegeven van de bestemmingspagina's van adverteerders. We hebben uitgebreid ge�xperimenteerd met deze wijziging en hebben gemerkt dat gebruikers eerder op de resultaten met miniatuurafbeeldingen klikken, waardoor uitgevers meer inkomsten genereren en adverteerders meer conversies ontvangen.
Deze wijziging wordt automatisch doorgevoerd voor uitgevers die blokken met links gebruiken in de betreffende landen en sitecategorie�n. U hoeft dus niets te doen als u deze indeling al gebruikt.  Uitgevers die nog geen blokken met links gebruiken, raden we natuurlijk aan deze eens uit te proberen.
  • Blokken met links zijn een effectieve manier om inkomsten te genereren uit kleine gedeelten van uw website.
  • Blokken met links zijn een relatief onopvallende manier om inkomsten te genereren, aangezien de eenvoudige opmaak de aandacht niet afleidt van uw inhoud.
Nog even ter herinnering: volgens ons programmabeleid mag u naast drie standaardblokken ook drie advertentieblokken met links weergeven.

We raden u aan deze blokken met links uit te proberen.  Ga voor meer informatie naar ons Helpcentrum.

Door Kwanho Lee, software-engineer


EmoticonEmoticon