iklan banner

Wednesday, June 26, 2013

Bekijk en verbeter de prestaties van uw site met de nieuwe scorekaart voor uitgevers

We horen regelmatig van onze uitgevers dat ze graag benchmarks zouden willen zien waarmee ze kunnen meten hoe hun sites presteren in vergelijking met die van andere AdSense-uitgevers. Daarom introduceren we vandaag de scorekaart voor uitgevers, een nieuwe benchmarkingfunctie in uw AdSense-account.

U kunt de scorekaart vinden op het tabblad 'Startpagina' van uw account. Deze scorekaart geeft u een overzicht van hoe goed uw advertentie-instellingen, webpagina's en inhoud presteren in vergelijking met andere AdSense-uitgevers. De gegevens zijn ingedeeld in verschillende categorie�n, zoals inkomsten, optimalisatie en de gezondheid van de site. De score wordt aangegeven op basis van een schaal van ��n tot vijf blauwe punten.
U kunt nog meer inzicht krijgen in uw prestaties en de stappen die u kunt nemen om deze te verbeteren door de suggesties en verbeteringstips voor elke categorie te volgen. Items die u zou moeten aanpassen, worden gemarkeerd met een rood of geel uitroepteken. U ontvangt mogelijk meer verkeer en/of inkomsten als u een dergelijk probleem oplost. Uw score wordt ook bijgewerkt op het moment dat u verbeteringen aanbrengt. Als u zich afvraagt of Google actie onderneemt bij lage scores: dat is niet het geval. Deze functie is alleen bedoeld om u meer inzicht te geven in de prestaties van uw site.

We hopen dat u de scorekaart een nuttig hulpmiddel vindt voor het maximaliseren van de gebruikerservaring op uw site en het verder uitbreiden van uw online bedrijf. Lees meer informatie over de scorekaart in ons Helpcentrum.


EmoticonEmoticon