iklan banner

Tuesday, June 11, 2013

Het maximale uit uw advertentieblok van 336 x 280 pixels halen

We helpen u graag altijd het maximale uit uw advertentieblokken te halen. Daarom hebben we kort geleden enkele updates in ons proces voor advertentieweergave ge�ntroduceerd zodat onze grotere advertentieblokken display-advertenties van een vergelijkbaar formaat kunnen weergeven. We hebben deze update al doorgevoerd voor onze advertentieblokken van 300 x 600 en 970 x 90 pixels en nu hebben we deze flexibiliteit ook uitgebreid naar ons advertentieblok van 336 x 280 pixels, zodat het een advertentie van 300 x 250 pixels kan weergeven. Dit kan de prestaties van dat advertentieblok voor de uitgever maximaliseren.

Het kan nu gebeuren dat er af en toe een advertentie van 300 x 250 pixels wordt weergegeven in uw advertentieblok van 336 x 280 pixels wanneer dat advertentieblok is aangemeld voor het weergeven van beeldadvertenties. Beeldadvertenties van 300 x 250 en 300 x 280 pixels concurreren beide om uw advertentieblok van 336 x 280 pixels. De advertentie met de beste prijs wordt weergegeven en maximaliseert dus de prestaties van uw advertentieblok. Wanneer een beeldadvertentie van 300 x 250 pixels wordt weergegeven, wordt deze gecentreerd in het advertentieblok van 336 x 280 pixels, zoals hieronder weergegeven.

Beeldadvertentie van 300 x 250 weergegeven in een advertentieblok van 336 x 280


Deze wijziging zorgt er niet alleen voor dat u het maximale uit uw advertentieblokken haalt, maar biedt adverteerders ook de mogelijkheid hun bereik uit te breiden met hun bestaande advertenties. Als u wilt profiteren van deze wijzigingen in ons proces voor advertentieweergave, vergeet dan niet zowel tekst- als beeldadvertenties in te schakelen voor uw advertentieblokken. 

U kunt zich afmelden voor beeldadvertenties met dezelfde grootte als het advertentieblok, maar bedenk wel dat dit invloed kan hebben op uw inkomsten. Wanneer u zich afmeldt, geldt dit op account niveau en niet alleen voor een individueel advertentieblok. Als u zich wilt afmelden gaat u naar het tabblad Toestaan en Blokkeren in uw AdSense account, klikt u op het horizontale tabblad Advertentieweergave en selecteer dan de blokkeeroptie onder "Hetzelfde formaat beeldadvertenties"

Door Amit Mhatre - AdSense Software Engineer


EmoticonEmoticon