iklan banner

Tuesday, July 16, 2013

Sneller en krachtiger internet met AdSense

In het ideale geval zouden advertenties op een webpagina het laden van die pagina helemaal niet mogen vertragen.  Wij streven naar die ideale situatie en zoeken voortdurend naar manieren om de wachttijd te verkorten voor webpagina's die advertenties bevatten. Vandaag stellen we een nieuwe b�taversie van onze advertentiecode beschikbaar. Deze nieuwe code (die een asynchrone tag wordt genoemd) verbetert de gebruiksvriendelijkheid van uw sites door ervoor te zorgen dat de site-inhoud in elk geval wordt geladen voor uw gebruikers, zelfs als er problemen zijn met het laden van de advertentie. Dit is met name goed nieuws voor mobiele gebruikers.

Onze nieuwe asynchrone advertentiecode is op dit moment een b�tafunctie. Dat betekent dat overschakelen naar de nieuwe versie optioneel is. U kunt in uw account nu kiezen tussen de nieuwe en huidige versie van de code. Als u de nieuwe advertentiecode wilt proberen, volgt u de stappen voor het maken van een advertentieblok en selecteert u vervolgens in het vak 'Advertentiecode' in het dropdown-menu 'Codetype' de optie 'Asynchroon (B�TA)'. Kopieer en plak de advertentiecode zoals gebruikelijk in de HTML-broncode van uw pagina's.
Als u ervoor kiest over te stappen op de nieuwe code, raden we u aan alle advertentieblokken op uw pagina's over te zetten om gebruikers de beste functionaliteit te bieden. Als u meer wilt weten over de technische aspecten van deze tag, kunt u ons bericht in het Google Developers Blog bekijken.

Door Johan Land, AdSense-productmanager


EmoticonEmoticon