iklan banner

Thursday, August 22, 2013

Meer controle over geavanceerde functies voor advertentie-indelingen

We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze advertentie-indelingen te verbeteren, zodat u meer inkomsten kunt genereren uit uw content. We hebben de laatste tijd verschillende nieuwe functies gelanceerd om de prestaties van uw advertentieblokken te maximaliseren, waaronder een klikbaar pijlpictogram in onze tekstadvertenties, het weergeven van display-advertenties van vergelijkbare grootte en als meest recente verbetering de introductie van favicons in onze tekstadvertenties.

Deze verbeteringen zijn ontworpen om de prestaties van uw advertenties te verbeteren, maar we realiseren ons dat u misschien niet elke verbetering wilt toepassen. Op basis van uitgeversverzoeken voor meer controle over de manier waarop advertenties worden weergegeven op uw site, kunnen we u nu laten weten dat u zich kunt afmelden voor de onderstaande geavanceerde functies voor advertentie-indelingen.
  • Display-advertenties van vergelijkbare grootte: geven kleinere maar beter presterende display-advertenties weer in grotere advertentieblokken.

  • Geoptimaliseerde tekstadvertenties: geven tekstadvertenties weer met prestatieverbeterende elementen zoals productafbeeldingen, favicons, klikbare pijlpictogrammen, enzovoort.
  • Uitvouwbare advertenties: geven rich media-advertenties weer die als reactie op een handeling van een gebruiker kunnen worden uitgevouwen tot buiten het oorspronkelijke kader van het advertentieblok.
  • Geoptimaliseerde display-advertenties: geven display-advertenties weer met prestatieverbeterende elementen zoals vergrote weergave onder de muisaanwijzer, enzovoort.
  • Display-advertenties met animatie: geven niet-statische display-advertenties (bijvoorbeeld beeldadvertenties) weer, zoals advertenties die zijn gemaakt met Adobe Flash of GIF-indelingen met animatie.
Het staat u nu dus vrij uzelf af te melden voor een of meer van deze verbeteringen, maar vergeet niet dat ze zijn gemaakt om de prestaties van uw advertentieblokken te verbeteren. Als u deze verbeteringen uitschakelt, kan dit een negatief effect op uw inkomsten hebben. Het is ook belangrijk er rekening mee te houden dat alle afmeldingen op accountniveau gelden en niet alleen op het niveau van afzonderlijke advertentieblokken.

U kunt zich binnen enkele korte stappen afmelden voor deze functies. We hopen dat de grotere controle over deze functies u helpt advertenties volgens uw wensen weer te geven.


EmoticonEmoticon