iklan banner

Friday, November 22, 2013

Maak kennis met het Google AdSense Certified Partner-programma

Sinds 2003 helpt AdSense uitgevers over de hele wereld geld te met verdienen met hun inhoud en hun bedrijven uit te breiden. In de loop der tijd hebben we ook een groei geconstateerd in het aantal consultants en serviceproviders dat hun eigen bedrijven heeft opgebouwd met het helpen van uitgevers bij het behalen van resultaten met AdSense. Met dit in gedachten hebben we het Google AdSense Certified Partner-programma opgezet, zodat we nauwer kunnen samenwerken met deze serviceproviders en erkenning kunnen geven aan de expertise die ze hebben ontwikkeld.

Als u AdWords of Analytics gebruikt, bent u mogelijk bekend met de vergelijkbare Certified Partner-programma's die we aanbieden voor die producten. Gekwalificeerde bedrijven kunnen zich certificeren om u te helpen bij het beheer van uw account, als u extra ondersteuning nodig heeft voor uw bedrijf. Net als in die andere programma's worden AdSense Certified Partners nauwkeurig beoordeeld door Google en voldoen ze aan strenge kwalificatiestandaarden. AdSense Certified Partners kunnen ondersteuning bieden bij toegewezen services die vari�ren van het instellen van AdSense-advertentiecode op uw pagina's tot het uitvoeren van doorlopende optimalisatietests voor u.

Voor serviceproviders die zijn ge�nteresseerd in het nieuwe programma, hebben we uitgebreide bronnen voor training- en testdoeleinden samengesteld waarbij alle aspecten van AdSense aan bod komen. Wanneer bedrijven ons kwalificatie-examen met goed gevolg hebben afgelegd en hebben voldaan aan de aanvullende criteria om Certified Partner te worden, worden ze toegevoegd aan onze offici�le programmawebsite en ontvangen ze een programmalogo voor hun eigen site. Certified Partners hebben ook toegang tot marketingbronnen en trainingshulpmiddelen om hun bedrijf uit te breiden en ze treden toe tot een exclusieve groep van erkende bedrijven. We hebben momenteel drie actieve Certified Partners. We zullen de lijst in de loop van het jaar uitbreiden.

Als u een toekomstige Certified Partner bent of een uitgever die is ge�nteresseerd in de services die worden aangeboden door deze Certified Partners, kunt u onze programmawebsite of Helpcentrum bezoeken voor meer informatie. We zien er naar uit met deze groep partners te gaan samenwerken en het bereik van de opties uit te breiden die beschikbaar zijn voor uitgevers in het AdSense-programma.

Geplaatst door Catherine Downes - AdSense Certified Partner-team


EmoticonEmoticon