iklan banner

Monday, January 13, 2014

De Toolbar voor Google-uitgevers, nu ge�ntegreerd met DFP Small Business

Velen van u gebruiken de Toolbar voor Google-uitgevers al om uw AdSense-prestaties te bekijken en uw advertenties te beheren. Als u naast AdSense ook DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business gebruikt, kan uw DFP-account nu rechtstreeks worden ge�ntegreerd met de Toolbar voor Google-uitgevers. 

De Toolbar is een Chrome-extensie die u een duidelijk overzicht geeft van de advertenties die worden weergegeven op uw site en waarom ze zijn geselecteerd. Voor elke advertentieruimte wordt een overlay weergegeven waarin u ziet welk regelitem en welke advertentie zijn weergegeven U kunt meer informatie bekijken door op een overlay te klikken. Wanneer u inlogt bij de Toolbar, wordt volledige informatie over elke advertentie weergegeven, ongeacht of deze is weergegeven door AdSense of DFP. 

 

 

 Bekijk ons Helpcentrum-artikel over de Toolbar voor meer informatie en ondersteuning. Download de Toolbar en gebruik deze nu ook voor DFP Small Business. We zullen de ondersteuning voor DFP in de Toolbar in de toekomst nog verder verbeteren en zijn benieuwd naar uw feedback.

Geplaatst door Ilia Malkovitch, productmanager voor DFP


EmoticonEmoticon