iklan banner

Thursday, December 18, 2014

Vijf Google sprekers op Webwinkel Vakdagen

De 9e editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats op 21 & 22 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Deze e-commerce vakbeurs mag met recht �leading in e-commerce� genoemd worden met een beursvloer van 15.000 m2 en meer dan 200 lezingen in het congresprogramma.

Google verzorgt 5 sessies waarbij de e oplossingen van Google voor  retailers en ondernemers centraal staan. Anthony Nakache, Director van Google's Online Partnerships Group zal zijn visie geven op hoe de markt en de consument zich ontwikkelen tot een gemobiliseerde en geoptimaliseerde industrie. Verder zullen John Mueller, John Puts, Clemmentijn Treinen en Anntao Diaz tezamen met Daniel Rosen Jacobson presentaties verrichten vanuit Google.


Op de beursvloer tref je leveranciers die alles kunnen vertellen over ontwikkeling/technologie, betaaloplossingen, logistiek, marketing/social media/mobile en datamanagement. Tevens heeft iedere themazone zijn eigen lezingenzaal met sessies over o.a. conversie optimalisatie, loyaliteit, omni channel en cross border.

Kom dus langs om deze Google presentaties en meer te kunnen bijwonen! Een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is gratis. Meer informatie en het volledige programma vind je op: www.webwinkelvakdagen.nl.


Gepost door - Daniel Rosen Jacobson, Google AdSense


EmoticonEmoticon